Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

KLASSIEK PIANIST

THOMAS

Klassiek pianist Thomas is een ware toetsenvirtuoos! Zijn repertoire strekt zicht inmiddels uit vanaf de jaren 1600 tot hedendaagse muziek. Van Bach tot Bacharach, van Mozart tot Motown. Jaren ’60 en ‘70, Nederlandstalig, filmmuziek, musicals, ragtime, pop, rock, jazz of blues… Waar heeft deze man eigenlijk geen kaas van gegeten? Thomas is mede door zijn diversiteit een graag geziene pianist op verschillende evenementen. Dit varieert van intieme huiskamerconcerten tot grote feesten en partijen.

Huur een piano bij uw live pianist

speelt graag op een akoestische piano, mogelijkheid tot bijhuren keyboard

Kies zelf hoeveel sets uw pianist speelt

speeltijd in overleg, erg geschikt voor ceremonies en solo concerten

Boek een solo pianist of een volledige band

studeert graag stukken in die voor dierbaren veel betekenen

CONSERVATORIUM

Op 14-jarige leeftijd werd Thomas al toegelaten op het befaamde Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hier werd hij opgeleid tot klassiek pianist. Daar ontwikkelde hij al snel een voorliefde voor improviseren en speelde hij muziek uit allerlei verschillende genres. Als afgestudeerde musicus speelde hij in zowel binnen- als buitenland voor onder andere het Koningshuis en UNESCO.

REPERTOIRE

Pianist Thomas heeft niet alleen een duizelingwekkend klassiek repertoire, maar ook de meezingers tovert Thomas moeiteloos uit de vleugel. Uw gasten kunnen gezellig meezingen en tegelijkertijd een dansje wagen! Welk genre Thomas ook speelt, zeker is dat hij de materie goed in zijn vingers heeft en dit ook nog eens met een passende performance weet over te brengen.

VERZOEKNUMMERS

Zeker bij de belangrijke gebeurtenissen in ons leven is het fijn als de muziek daar perfect op afgestemd kan worden. Thomas studeert graag de stukken in die voor dierbaren het meest betekenen. Of dit nu is voor een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, of voor een uitvaart of crematie waar afscheid genomen wordt.

HEB JE INTERESSE IN HET BOEKEN VAN DEZE KLASSIEKE PIANIST?

PRIJZEN VOOR DEZE PIANIST

SOLO

vanaf €345,-

CEREMONIE + INSTUDEREN VAN STUKKEN

vanaf €495,-

BIJHUREN DIGITALE PIANO

vanaf €150,-

VRIJBLIJVEND PIANIST AANVRAGEN

Vul hier zonder
verplichtingen het aanvraagformulier in
of bel ons direct!

Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

Guus van Marwijk & Anne van Damme

06-34703965
info@pianistboeken.nl