Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

ZANGER-PIANIST

BEN

Big Ben’s Pianoshow! Ben is groot van formaat en zijn optredens staan voor een groot feest. Probeer maar eens op je stoel te blijven zitten als Ben achter zijn piano zit 😉 Hij is een talent in het nationale -en internationale pianocircuit en zijn repertoire is breed. Hij kenmerkt zich onder andere door het up-to-date materiaal. De nieuwste hits worden net zo makkelijk gespeeld als de bekende party knallers. 
Huur een piano bij uw live pianist

komt met een zwarte vleugelombouw voor een luxe uitstraling

Huur een geluidsinstallatie bij uw live pianist

neemt een eigen geluidsinstallatie mee (inbegrepen tot 150 personen)

Kies zelf hoeveel sets uw pianist speelt

speelt 1 tot 3 sets van 50 minuten 

Boek een solo pianist of een volledige band

te boeken als solist, maar ook als duo met een drummer!

GELEGENHEDEN

Ben is al jarenlang actief als zanger-pianist. Hij heeft dus de nodige speelervaring in huis en weet zich in iedere gelegenheid goed op te stellen. Hij voelt de sfeer van je evenement feilloos aan. Of je nu rustige achtergrondmuziek wilt of je juist een dansbaar feestje verwacht, Big Ben’s Pianoshow weet wel raad met jouw wensen. Vooraf kun je natuurlijk je repertoirewensen overleggen met Ben.

BEZETTING

Ben is als solo zanger-pianist al veelzijdig in te zetten, maar treed ook in duoformatie op. Je krijgt dan niet alleen Big Ben op het podium, hij wordt dan ritmisch aangevuld voor een drummer. Dit is vooral leuk voor de gelegenheden waar lekker gedanst mag worden. De combinatie met een drummer zorgt voor een vol geluid en wekt de illusie van een volledige band!

EASY-LISTENING

Zanger-pianist Ben onderscheidt zich door zijn ruime repertoire dat hij goed up-to-date houdt. De nieuwste nummers van nu laat hij muzikaal overlopen in de bekende klassiekers van toen. Ben is dus een muzikant die goed uit de voeten kan met gasten van verschillende generaties. Zijn muziek ligt makkelijk in het gehoor en zet gegarandeerd een fijne sfeer neer op jouw feest, bruiloft of jubileum. 

HEB JE INTERESSE IN HET BOEKEN VAN DEZE ZANGER-PIANIST?

PRIJZEN VOOR DEZE PIANIST

SOLO

vanaf €525,-

DUO

vanaf €750,-

VRIJBLIJVEND PIANIST AANVRAGEN

Vul hier zonder
verplichtingen het aanvraagformulier in
of bel ons direct!

Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

Guus van Marwijk & Anne van Damme

06-34703965
info@pianistboeken.nl