Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

ZANGER-PIANIST

CHARLES

Gezelligheid, bijzonder repertoire, beheerst waar nodig maar vol gas als het kan! Zanger-pianist Charles is een ware entertainer. Alles wat hij speelt wordt in een vorm gegoten waarin de piano centraal staat, hier en daar ondersteund door een beat of wat extraatjes. Denk aan Jackson 5, Dan Hartman en al het andere wat met disco te maken heeft. En heb je AC/DC, Metallica, Bon Jovi, Avicii, of Black Eyed Peas wel eens uit een piano horen komen? Charles gaat verder dan enkel liedjes coveren, hij maakt er samen met jou een hele nieuwe versie van.

Huur een geluidsinstallatie bij uw live pianist

neemt een eigen geluidsinstallatie mee (inbegrepen tot 150 personen)

Kies zelf hoeveel sets uw pianist speelt

speelt 1 tot 4 sets van 45 minuten en draait tussendoor pauzemuziek

Boek een solo pianist of een volledige band

te boeken als solist, maar ook als duo met drummer!

ERVARING

Na 21 jaar in coverbands te hebben gespeeld was het tijd voor iets anders. Charles wilde zelf het roer in handen nemen en solo zijn eigen stijl creëren. Met de ondersteuning van een ‘loop-station’ kleurt hij de nummers in en weet hij ook in zijn eentje de tent op z’n kop te zetten. Een echte one-man band dus, die een dosis entertainment meebrengt.

DUO

Lievere dubbele feestvreugde? Charles speelt ook graag in duo-formatie. Aangevuld door een drummer laat hij het publiek de setlist bepalen! Ze spelen verzoeknummers en houden elkaar muzikaal scherp. Een waar feestje voor de muzikanten op het podium, maar ook de gasten in de zaal zullen niet stil kunnen blijven zitten.

ENTERTAINMENT

Of je zanger-pianist Charles nu solo of als duo boekt, zeker is wel dat je er gegarandeerd feest voor terugkrijgt. Met zijn jarenlange ervaring in het coverbandciruit en zijn energieke verschijning achter de piano weet hij het publiek er meteen te betrekken. Geen fancy lichtshow of gelikt podiumdecor; de piano is alles wat Charles nodig heeft!

HEB JE INTERESSE IN HET BOEKEN VAN DEZE ZANGER-PIANIST?

PRIJZEN VOOR DEZE PIANIST

SOLO

vanaf €475,-

DUO

vanaf €850,-

VRIJBLIJVEND PIANIST AANVRAGEN

Vul hier zonder
verplichtingen het aanvraagformulier in
of bel ons direct!

Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

Guus van Marwijk & Anne van Damme

06-34703965
info@pianistboeken.nl