Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

ZANGER-PIANIST

HARRIE

Zanger-pianist Harrie is niet alleen zanger en pianist, hij is ook een ware entertainer! Dat doet hij niet alleen in z’n eentje, maar ook in zijn verzoekjesband. Zowel solo als met band wordt er een feestje gemaakt waarbij mensen liedjes kunnen aanvragen.  Harrie zingt voornamelijk popmuziek (in de breedste zin van het woord) van de jaren 60 tot nu en is door les aan het conservatorium Tilburg ook bekend geraakt met veel jazzrepetoir wat je duidelijk kunt horen aan zijn stem.

Huur een piano bij uw live pianist

komt met een zwarte vleugelombouw voor een luxe uitstraling

Huur een geluidsinstallatie bij uw live pianist

neemt een eigen geluidsinstallatie mee (inbegrepen tot 150 personen)

Kies zelf hoeveel sets uw pianist speelt

speelt 1 tot 4 sets van 45 minuten en draait tussendoor pauzemuziek

Boek een solo pianist of een volledige band

te boeken als solist, maar ook in duo- en bandvorm!

GELEGENHEDEN

Harrie is een doorgewinterde artiest die al talloze studentenfeesten, bruiloften en jubileums heeft weten om te toveren tot een muzikaal spektakel. Met zijn brede en afwisselende repertoire weet hij altijd goed in te spelen op de gasten. Met Harrie achter de toetsen heb je gegarandeerd de voetjes van de vloer en de keeltjes schor!

BEZETTING

Als solist is Harrie makkelijk te plaatsen op iedere gelegenheid. Maar het verdubbelen van de feestvreugde kan ook! Harrie heeft een aantal toffe muzikanten om zich heen verzamelt waarmee hij ook in duo- of in bandvorm kan optreden. Hij heeft daarom ook een tweede profiel op PianistBoeken.nl waarin zijn band centraal staat. 

PROFESSIONEEL

Harrie heeft inmiddels veel ervaring in het muziekcircuit. Met een lange lijst aan optredens achter zich weet hij toch bij ieder feestje weer een frisse energie te brengen. Hij én zijn bandleden zijn geschoolde muzikanten. Zowel op als naast het podium hebben ze een professionele instelling en weten ze met iedere situatie raad.  

HEB JE INTERESSE IN HET BOEKEN VAN DEZE ZANGER-PIANIST?

PRIJZEN VOOR DEZE PIANIST

SOLO

vanaf €495,-

DUO

vanaf €795,-

BAND

vanaf €995,-

VRIJBLIJVEND PIANIST AANVRAGEN

Vul hier zonder
verplichtingen het aanvraagformulier in
of bel ons direct!

Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

Guus van Marwijk & Anne van Damme

06-34703965
info@pianistboeken.nl