Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.
Zanger pianist Rens speelt piano op feesten en partijen.

ZANGER-PIANIST

RENS

Rens is een zanger, pianist en entertainer. Hij heeft een breed, internationaal, pianobar repertoire. Met zijn ervaring als pianist op cruiseschepen weet hij bij ieder evenement de juiste snaar te raken. Zowel voor pianobars, borrels, bruiloften en bedrijfsfeesten zet Rens een fijne easy-listening sfeer neer. Hij heeft al jaren ervaring in het circuit en weet toch van iedere gelegenheid weer een bijzonder moment te maken.

Huur een piano bij uw live pianist

komt met een eigen vleugelombouw voor een luxe uitstraling

Huur een geluidsinstallatie bij uw live pianist

mogelijkheid tot geluidsinstallatie mee (inbegrepen tot 150 personen)

Boek een solo pianist of een volledige band

kan uitgebreid worden met zanger(es) of saxofonist

Kies zelf hoeveel sets uw pianist speelt

speelt 1 tot 4 sets van 45 minuten en draait tussendoor pauzemuziek

REPERTOIRE

Rens heeft een breed repertoire. Jazzy, easy-listening evergreens en softe popsongs bijvoorbeeld, maar op verzoek speelt hij ook oudhollandse meezingers en zeemansliedjes. Voor ieder wat wils. Van te voren kun je natuurlijk met Rens overleggen welke muziek jij het liefst wilt horen tijdens jouw feest, bruiloft of evenement.

FEEST

Zanger-pianist Rens verzorgt ook graag de muzikale begeleiding van liedjes voor feesten. Eventueel is het ook mogelijk het lied en de tekst op maat te laten maken. Samen met de andere gasten kun je dan een lied zingen dat speciaal voor de gelegenheid geschreven is. Dat is een originele verrassing voor de jarige, het bruidspaar, of wie je dan ook in het zonnetje wilt zetten!

AANGENAME SFEER

Als je wilt dat de muziek een aangename sfeermaker is en geen overstemmend geluid weet Rens daar goed op in te spelen. Hij zingt en speelt dan op gespreksniveau. Ook is het mogelijk dat Rens bijvoorbeeld tijdens het diner of de receptie enkel instrumentale muziek speelt. Zo heb je toch de aankleding van livemuziek, maar wordt het gesprek met de gasten niet verstoord.

HEB JE INTERESSE IN HET BOEKEN VAN DEZE ZANGER-PIANIST?

PRIJZEN VOOR DEZE PIANIST

SOLO

vanaf €425,-

DUO

vanaf €625,-

VRIJBLIJVEND PIANIST AANVRAGEN

Vul hier zonder
verplichtingen het aanvraagformulier in
of bel ons direct!

Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

Guus van Marwijk & Anne van Damme

06-34703965
info@pianistboeken.nl