Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

ZANGERES-PIANISTE

FREDERIEK

Zangeres-pianiste Frederiek heeft een ongekende passie voor muziek. Haar liefde hiervoor begon al jong en ligt vooral bij het genre pop, zowel Nederlands- als Engelstalig. Haar prachtige stem in combinatie met de piano weet mensen te ontroeren tijdens haar live performance. Frederiek weet mensen te raken en maakt van elk optreden een moment om nooit te vergeten. Haar aangename sound gedijt goed op verschillende gelegenheden.

Huur een piano bij uw live pianist

komt met een witte vleugelombouw voor een luxe uitstraling

Huur een geluidsinstallatie bij uw live pianist

neemt een eigen geluidsinstallatie mee (inbegrepen tot 150 personen)

Kies zelf hoeveel sets uw pianist speelt

speelt 1 tot 3 sets van 45 minuten en draait tussendoor pauzemuziek

MUZIEKSTIJL

Frederiek is een zangeres-pianiste die liedjes zingt die dicht bij haar hart liggen. Inspiratie haalt ze uit artiesten als Eva Cassidy, Adele en Alicia Keys. Dit hoor je dan ook zeker terug in haar spel. Dichterbij huis en in haar moedertaal put ze uit het repertoire van Marco Borsato, Do en Trijntje Oosterhuis.

ERVARING

Frederiek stond al in het voorprogramma van Edsilia Rombley en ze trad op bij Radio 3Fm én de Ziggo Dome Members Club. Maar niet alleen de grote namen weten deze zangeres-pianiste te strikken; ze verzorgde ook de muziek op verschillende bruiloften, diners, bedrijfsfeesten en ceremonies.

PERSOONLIJK

Deze zangeres-pianiste denkt graag met je mee! Ze weet ze van ieder optreden een persoonlijke ervaring te maken. Ze adviseert je graag over de muziekkeuze of opstelling. Daarnaast staat ze ook open voor jullie eigen wensen. Zo krijgen jullie een gepersonaliseerd muziekaanbod op jullie speciale dag, feest of event. 

HEB JE INTERESSE IN HET BOEKEN VAN DEZE ZANGERES-PIANISTE?

PRIJZEN VOOR DEZE PIANISTE

SOLO

Prijs op aanvraag

VRIJBLIJVEND PIANIST AANVRAGEN

Vul hier zonder
verplichtingen het aanvraagformulier in
of bel ons direct!

Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

Guus van Marwijk & Anne van Damme

06-34703965
info@pianistboeken.nl