Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

SNEL EN MAKKELIJK CONTACT

PianistBoeken bestaat uit Guus van Marwijk en Anne van Damme. Voor vragen, opmerkingen of gewoon even overleggen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar op: 

06-34703965
info@pianistboeken.nl

Tip: kijk voor je contact opneemt even of jouw vraag toevallig in onze FAQ staat.

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden, privacyverklaring en cookiebeleid

PianistBoeken.nl is onderdeel van Van Marwijk Music
KvK: 60597585 
btw: NL002259701B75
SNS IBAN: NL98 SNSB 0871 9752 38 t.n.v. G. van Marwijk

 

FAQ

Waarom zou ik bij PianistBoeken.nl een pianist boeken?

Wij hebben ons gespecialiseerd in pianisten en kennen al onze muzikanten goed. De selectie van ons aanbod hebben we bewust gemaakt, zodat we de kwaliteit van iedere muzikant kunnen garanderen. We hebben zelf de nodige ervaring in het muziek- en entertainmentcircuit, ook als uitvoerende muzikanten. We staan voor een eerlijke en eenvoudige samenwerking en willen graag dat alle partijen tevreden zijn.

Hoe boek ik een pianist?

Als je een keuze hebt gemaakt kun je geheel vrijblijvend de beschikbaarheid van de pianist of act aanvragen. Wij checken dan bij de muzikanten of ze nog vrij zijn op de door jou voorgestelde datum. Niet meer beschikbaar? Dan krijg je gratis advies over een vervangende artiest.
Je kunt ook direct een volledige vrijblijvende aanvraag indienen. Je kunt ons dan meteen informatie geven over de gelegenheid, de locatie en het aantal gasten dat je verwacht. We kunnen dan meteen een offerte opstellen zodat je snel weet waar je aan toe bent. Als je daar tevreden over bent kunnen wij de pianist voor je boeken en definitief vastleggen. Voilà!

Wat is een vrijblijvende aanvraag?

Als je vrijblijvend de beschikbaarheid van een pianist bij ons aanvraagt ben je niet verplicht tot boeken. Je kunt ons eerst om informatie en advies vragen voordat je de knoop doorhakt. Dit mag ook betekenen dat je niet kiest voor PianistBoeken.

Wanneer is een boeking definitief?

Je kunt een aanvraag in een definitieve boeking veranderen door ons schriftelijk of telefonisch te bevestigen dat je onze muzikant wilt boeken. Je krijgt vervolgens een boekingscontract dat je digitaal moet ondertekenen en een factuur. Het is belangrijk dat je de factuur maximaal twee weken vóór de geplande boeking voldoet zodat wij onze pianist kunnen garanderen van een betaling. Let op: de boeking is al definitief wanneer je dit bij ons bevestigd, dus ook al vóór de betaling.

Wat als mijn pianist niet kan komen?

Als de pianist verhinderd is door ziekte, een ongeval of andere gevallen van onmacht zal hij of zij altijd eerst met ons contact opnemen. We zullen er dan alles binnen onze macht aandoen om een vervangende act in dezelfde prijsklasse te regelen.

Ik ben zo tevreden over het optreden, kan ik ergens een review achterlaten?

Ja, zeker! Dat vinden we erg fijn. Op onze review pagina kun je een bericht achterlaten.

Ik ben minder tevreden over het optreden, kan ik ergens een klacht achterlaten?

Natuurlijk. We vinden het erg vervelend als een boeking niet loopt zoals gewenst. Bij klachten willen we je vragen tijdens of maximaal binnen 24 uur na het optreden contact met ons op te nemen via info@pianistboeken.nl.