Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

OVER ONS

PianistBoeken is een jong bedrijf, maar met de nodige ervaring! Wij (Guus van Marwijk en Anne van Damme) studeerden beiden aan de Rockacademie en zijn inmiddels al jaren werkzaam als beroepsmuzikanten. Guus is een ware toetsenvirtuoos en Anne is als singer-songwriter actief. De één regelt de boekingen, de ander verzorgt de website. En samen dragen we PianistBoeken.nl.

ONZE MISSIE

De missie van PianistBoeken.nl is het koppelen van toffe opdrachtgevers aan toffe muzikanten. We vinden het belangrijk dat iedere klant (jij dus!) de muzikant boekt die het beste bij zijn of haar gelegenheid past.

Omgekeerd willen we dat onze pianisten onder fijne omstandigheden optreden en dat zij zoveel mogelijk mensen kunnen verblijden met hun muziek. Een win-win situatie dus.

ERVARING

Fulltime actief zijn in de muziek heeft ervoor gezorgd dat we behoorlijk goed kunnen aanvoelen waar jij als klant naar op zoek bent. Wil je een gezellig feestje en liedjes kunnen aanvragen? Dan sturen we je meteen naar onze pagina met pianoshows. Liever pianospel op de achtergrond? Dan hebben we ruime keuze in onze achtergrondpianisten. De juiste toon zetten tijdens jouw bruiloft- of afscheidsceremonie? Ook daar hebben we een mooie selectie aan pianisten voor gemaakt.

HOE WERKT PIANISTBOEKEN.NL?

Onze website hebben we ingedeeld op twee manieren. Je kunt zoeken op ‘settings’ en op ‘pianist’ of ‘pianist +’. Bij ‘settings’ krijg je een overzicht van de gelegenheden waar onze pianisten graag spelen. Dat zijn pianoshows, evenementen met achtergrondmuziek of ceremonies voor bijvoorbeeld een huwelijk of afscheid. Bij ‘pianist’ krijg je een overzicht van onze solisten. Dit zijn zowel instrumentalisten als vocalisten die zichzelf begeleiden op piano. Bij ‘pianist +’ vind je een overzicht van al onze duo’s en bands. Je vindt hier verschillende stijlen en concepten. 

HOE BOEK IK EEN PIANIST?

Als je een keuze hebt gemaakt kun je geheel vrijblijvend de beschikbaarheid van de pianist of act aanvragen. Wij checken dan bij de muzikanten of ze nog vrij zijn op de door jou voorgestelde datum. Je kunt ook meteen een volledige vrijblijvende aanvraag indienen. Je kunt ons dan meteen informatie geven over de gelegenheid, de locatie en het aantal gasten dat je verwacht. We kunnen dan direct een offerte opstellen zodat je snel weet waar je aan toe bent. Als je daar tevreden over bent kunnen wij de pianist voor je boeken en definitief vastleggen. Voilà!