Boek een pianist voor jouw feest, bruiloft, ceremonie of uitvaart.

SETTINGS

Pianisten zijn er in verschillende vormen en maten. Als jij live muziek voor je evenement wilt, dan wil je natuurlijk zeker weten dat de pianist bij jou past. Op PianistBoeken.nl verdelen we onze pianisten in drie categorieën: showpianisten, achtergrondpianisten en ceremoniepianisten. In werkelijkheid zijn veel van onze muzikanten veelzijdig genoeg om in verschillende settings te spelen. Daarom zetten we bij iedere pianist ook duidelijk in welke muziekstijl zij het meest uitblinken.

Op deze pagina leggen we je uit wat de drie categorieën inhouden en wat je kunt verwachten van de muzikanten. Je kunt ook op iedere setting klikken voor de langere uitleg en onze selectie van pianisten!

PIANOSHOW

Perfect voor een feestje. Of het nu studenten of 50-plussers zijn, onze pianoshows zijn erop gemaakt om iedereen te laten meezingen en dansen. De feestelijke vibe van een pianobar krijg je al met één solo zanger-pianist-entertainer, maar kun je ook grootser opzetten met een duo of een echte band.

ACHTERGROND

Sfeervolle pianomuziek op de achtergrond geeft net dat beetje extra. Ook kan een combinatie leuk zijn. Eerst rustige muziek tijdens het diner en later op de avond gaat het volume en het tempo omhoog om nog even lekker te kunnen dansen. Veel bruiloften, bedrijfsfeesten en privéfeestjes maakten al van dit concept gebruik.

CEREMONIES

Kleed een emotioneel moment in je leven aan met live pianomuziek. Dit is zowel instrumentaal als met zang erbij mogelijk. Of het nu gaat om een huwelijk of om een afscheid van iemand, onze pianisten weten de juiste toon te vinden. Vaak worden hier solisten of duo’s voor ingezet, maar de keus is geheel aan jou.

DIRECT EEN OVERZICHT VAN ONZE PIANISTEN?

Onder Pianisten vind je al onze solo-muzikanten. Dat zijn zowel pianisten die enkel instrumentaal spelen als zangers en zangeressen die zichzelf op piano begeleiden. Onder Pianist+ vind je onze duo’s en bands.